Biba

In 2000 is BIBA gestart als groothandel in trendy zilveren sieraden met een hoog fashion-gehalte. Een concept dat midden in de roos trof. Hun succes is het resultaat van jarenlange ervaring en het hebben van een goede kijk op de laatste trends op het gebied van sieraden en mode.

BIBA laat zich inspireren door de wereld om zich heen. Door sferen, kleuren en trends. Door de wisselende seizoenen. En door zelfbewuste meiden en vrouwen met gevoel voor mode. BIBA is kleurrijk en smaakvol. Speels, stoer of lief. Een weerspiegeling van stijl en karakter, waardoor iedere outfit net dat beetje extra krijgt. Dat maakt BIBA bijzonder en geliefd. 

Biba presenteert jaarlijks twee hoofdcollectie, die voortdurend worden uitgebreid met diverse modellen, stijlen en kleuren. Achter ieder BIBA sieraad schuilt een eigen ontwerp. Zorgvuldig vertaald naar fashionable en onderling perfect te combineren materialen met zilver-, goud-, roségoudkleurige platings, leer, katoen of zijde. De sieraden zijn veelal handgemaakt, met oog voor kwaliteit en detail. Trendy musthaves, die niet langer zijn weg te denken uit het modebeeld. 

Pagina 1 van 3