Verzenden & retourneren

VERZENDEN

De gekozen accessoires worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd, op de door u gekozen locatie (aan huis, op het werk...).

La Bijouterie bezorgt zo veel mogelijk de pakketten zelf, indien nodig doen we beroep op BPost.

Het is ook mogelijk om een cadeau bij iemand anders te laten leveren met een speciale boodschap! Indien u niet thuis bent, wordt er de volgende werkdag opnieuw geprobeerd om het te leveren. Nadien is het mogelijk om het pakketje op het postkantoor af te halen. Bij een aankoop vanaf 50 euro is de verzending gratis!

 

RETOURNEREN

Niet tevreden van je aankoop?

Dan kan je deze retourneren binnen de 14 dagen na aankoop. Hiervoor stuur je ons een mailtje op la-bijouterie@outlook.com.

Voorwaarden:

  • Stuur ons een mail binnen de 14 dagen nadat je de goederen hebt ontvangen. Vermeld duidelijk je naam, ordernummer en telefoonnummer.
  • De producten dienen in originele verpakking te zitten inclusief bijgeleverde documenten. Wanneer het product niet meer in de originele verpakking zit, zullen wij een kost aanrekenen van 25€.
  • Binnen de 3 dagen na jouw mail stuur je de goederen op naar onderstaand retouradres. Je bent zelf verantwoordelijk dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen.
  • Producten met korting aangeboden kunnen niet geretourneerd worden.
  • Beschadigde producten worden niet teruggenomen.

Wanneer wij jouw product hebben ontvangen zullen wij na een positieve controle het betaalde bedrag, exclusief verzendkosten, terug storten. Wanneer je het verkeerde product hebt ontvangen of je bestelling is beschadigd, dien je dit binnen de 7 dagen te melden. Je kan dit product via Bpost terugzenden. De verzendkosten van Bpost zullen worden terug betaald. Wij behouden het recht teruggestuurde goederen te weigeren wanneer de controle negatief blijkt te zijn.

Retouradres:

La Bijouterie

Nieuwesteenweg 12, 3840 Borgloon